اخبارتجهیزات حمل و نقل
موضوعات داغ

ابهامات اجبار نصب جی پی اس بر روی ناوگان بین المللی جاده ای

اخبار داخلی و خارجی

9 / 100

ابهامات اجبار نصب جی پی اس بر روی ناوگان بین المللی جاده ای

 

 

رئیس هیئت مدیره فدراسیون حمل و نقل و لجستیک ایران در نامه ای به رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان از مشکلات تغییر شرکت های خدمات دهنده جی پی اس برای کامیون های فعال در حمل و نقل بین المللی خبر داد و خواستار برگزاری نشستی مشترک برای اخذ بهترین سیاست ها در این زمینه شد.

ابهامات اجبار نصب جی پی اس بر روی ناوگان بین المللی جاده ای 8 | آفکو

علی محمودی سرای، در نامه ای به افشین کلاهی عنوان کرد: تشکل های زیر مجموعه فدارسیون، مطابق سیاست های اعلامی در خصوص نصب سامانه جی پی اس در وسایل نقلیه جاده ای در مسیرهای حمل و نقل بین المللی مطابق لیست اعلامی از سوی مسئولان ذیربط، اقدام به خرید و نصب و راه  اندازی سامانه GPS از چندین شرکت ارایه دهنده خدمات جی پی اس نموده اند.

وی با بیان این که با توجه به پیشرفت های روز افزون تکنولوژیک، ضرورت انجام این امر در هاله ای از ابهام است، خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرو در صنعت حمل و نقل؛ از جمله ترکیه، بلغارستان، رومانی، آلمان، یونان و ایتالیا، نصب جی پی اس بر روی ناوگان حمل و نقل اختیاری است.

ابهامات اجبار نصب جی پی اس بر روی ناوگان بین المللی جاده ای 9 | آفکو

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر این که اکنون چند شرکت به عنوان مجموعه های قابل قبول فعال بوده و مابقی شرکت ها غیر فعال و فاقد اعتبار شده اند، افزود: چه ضمانتی وجود دارد که این چند شرکت در آینده، همچنان امکان خدمات دهی به شرکت های حمل و نقل بین المللی را داشته باشند و اگر در آینده این شرکت ها نیز نتوانستند خدمات مربوط را ارایه دهند خسارات وارده به عهده چه کسی خواهد بود؟

محمودی سرای عنوان کرد:  شرکت های حمل و نقل بین المللی و رانندگان، هنگام خرید جی پی اس هزینه خرید و  شارژ آن را پرداخت نموده اند و تغییر آن به شرکت دیگر، منطقی نبوده و شرکت ها باید دوباره هزینه خرید و نصب دستگاه جی پی اس را بپردازند.

وی پیشنهاد داد هر گونه تغییر رویه، متضمن پذیرش این امر از سوی شرکت های ارایه دهنده جی پی اس باشد که هزینه های مجدد نصب جی پی اس رایگان بوده و هزینه شارژ آن به صورت اقساطی برای شرکت ها در نظر گرفته شود.

ابهامات اجبار نصب جی پی اس بر روی ناوگان بین المللی جاده ای 10 | آفکو

این مقام صنفی ادامه داد: پیشنهاد می شود در این خصوص جلسه ای با حضور همه ذینفعان و با حضور جنابعالی و مدیریت دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری، در محل فدراسیون برگزار تا تصمیمی در راستای مصالح کشور و شرکت های حمل و نقل بین المللی و رانندگان که دراین شرایط سخت به فعالیت مشغول هستند، اتخاذ گردد.

 

منبع : تین نیوز
آفکو | مرجع حمل و نقل بین المللی

 

امتیاز این نوشته

امتیاز

امتیاز

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا