محصولات در حمل و نقل
موضوعات داغ

صادرات میوه و تره بار سال 1400

محصولات صادراتی و وارداتی

صادرات میوه و تره بار سال 1400

 

 

در سال های گذشته با توجه به تحریم های قطر توسط عربستان، بحرین و امارات ، فرصتهای خوبی برای تجار و بازرگانان مواد غذایی بویژه صادرات میوه و تره بار بوجود آمد و صادر کنندگان توانستند کمتر از ۴۸ ساعت اولین هواپیما کارگو ۹۰ تنی را به مقصد قطر از فرودگاه شیراز ارسال نمایند.

صادرات میوه و تره بار سال 1400 10 | آفکو

که با مرور زمان از طریق خطوط دریایی هم حجم بسیار زیادی کالا بویژه محصولات کشاورزی به آن کشور صادر گردید که همچنان این روند ادامه دارد.

برای خرید و فروش میوه صادراتی و همچنین اطلاع از قیمت انواع میوه صادراتی در ایران می توانید از بازار باسکول استفاده کنید.

با استفاده از شبکه ی تامین کنندگان و فروشندگان حاضر در بازار باسکول می توانید در هر ساعت از شبانه روز از بهترین تامین کنندگان استعلام قیمت بگیرید و یا با ثبت درخواست خرید از فروشندگان زیادی به صورت همزمان قیمت دریافت کرده و بهترین قیمت موجود در بازار را بیابید.

البته باید بپذیریم که تجار ترکیه تاکنون عملکرد بیشتر و بهتری داشته اند. با توجه به ادامه شرایط موجود قطر و باور دولت این کشور به ادامه روابط همکاری با ایران، همچنان فرصت خوبی برای حضور بهتر و بیشتر و پر رنگ تر تجار ایران در قطر می باشد هرچند که بعضی از خلاء های زیر ساختی هنوز وجود دارد بویژه عدم وجود رایزن بازرگانی در این کشور که از الزامات می باشد.

 

صادرات میوه

قوانین صادرات میوه یکی از موضوعاتی می باشد که افراد بسیار زیادی هنگام صادرات میوه بایستی در مورد اطلاعات کافی و به روزی را داشته باشند.

صادرات میوه و تره بار سال 1400 11 | آفکو

آیا در حوزه صادرات میوه فعالیت می کنید؟ آیا از قوانین صادرات میوه اطلاعات دارید؟ آیا به دنبال اطلاع از دقیق ترین قوانین صادرات میوه هستید؟ شما می توانید برای پاسخگویی به اینگونه سوالات تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. صادرات میوه امروزه مورد توجه بسیاری از بازرگانان واقع شده است، به طوری که افراد بسیار زیادی برای صادر کردن انواع میوه و سبزیجات قراردادهای بلند مدتی را با شرکت های خارجی عقد می کنند.

از مهم ترین مقاصدی که برای صادر کردن میوه مورد توجه واقع می شود می توان به کشورهای عربی، ترکیه و کشورهای اروپایی اشاره کرد. البته بسیاری از افراد از قوانین صادراتی اطلاعاتی ندارند که این موضوع سبب شده است ضرر و زیان بسیاری را متحمل شوند. به همین دلیل قبل از شروع به صادرات میوه حتما در مورد قوانین صادرات میوه اطلاعات کامل را به دست آورید و سپس اقدام به صادرات میوه داشته باشید که با مشکلات جدی مواجه نشوید. از مهم ترین محصولاتی که در صادرات میوه نقش و جایگاه اول را دارند می توان به سیب، هلو، زردآلو و آلو اشاره کرد. کشور ما یکی از خوش آب و هواترین کشورهای منطقه می باشد که با داشتن مناطق بسیار سرسبز خود توانسته است با کیفیت ترین و مرغوب ترین میوه ها را کاشت و برداشت کنند.

صادرات میوه و تره بار سال 1400 12 | آفکو

 

مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه بسیار حساس و نظام مندی وجود دارد و افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بایستی از قوانین صادرات میوه اطلاع داشته باشند. از مهم ترین قوانین صادرات میوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– شناخت و آشنایی از بازارهایی که می توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را ارسال کنید.

– شناخت کامل از شرکتی که قرار است محصولات صادر شده را به آن شرکت تحویل دهید.

– پرداخت تعرفه های مربوطه صادرات میوه

– مراجعه به یکی از شرکت های ترخیص کالا

– عقد قراردادهای لازم

– رعایت استانداردهای لازم برای بسته بندی و نگهداری محصولات قابل صادر

– اخذ و دریافت تاییدیه از وزارت بهداشت

– اخذ مجوز خروج از گمرک

– جلوگیری از طولانی شدن زمان ارسال آن

– هماهنگ شدن با واحد لجستیک

– انجام تحقیقات بازار شناسی

– محاسبه هزینه های صادرات میوه

– انجام تبلیغات بسیار حرفه های و هدفمند

– انتخاب یکی از راه های بسیار موثر برای انتقال و جا به جایی میوه

 

بسیاری از باغ داران با توجه به کسب سود بیشتر از طریق صادرات میوه به دنبال راه هایی برای صادرات میوه هستند که این امر در بسیاری از مواقع سبب کاهش عرضه در بازار شده و باعث افزایش گرانی می شود که دولت نیز برنامه های بلند مدتی را برای جلوگیری از این موضوع تدارک دیده اند و سعی بر آن دارند تا مانع افزایش قیمت میوه در داخل کشور باشند.

 

صادرات میوه به دبی

از سال های دور کشور امارات و مخصوصا شهر دبی مصرف کننده محصولات کشاورزی و تره بار ایرانی به عنوان یکی از راه های تامین مواد غذایی شهروندان خود بوده است و صادرات میوه به دبی از سالیان دور رواج داشته است. بیشتر صادرات میوه به دبی و امارات از طریق لنج های باری ایرانی انجام می شده است که در حال حاضر نیز جریان دارد. در سال های اخیر با رشد جمعیت در امارات و به خصوص دبی، تقاضا برای تامین مواد غذایی و تره بار باکیفیت در دبی بالا رفته و کشورهای مختلف در این بازار به رقابت می پردازند تا بهترین محصولات خود را عرضه کنند.

با رشد گردشگری و اقتصادی دبی تقاضا برای انواع میوه و تره بار روند افزایشی داشته و در این راه شرکت های ایرانی نیز مشغول فعالیت بوده اند.

صادرات میوه و تره بار سال 1400 13 | آفکو

مشکلات صادرات میوه و تره بار به دبی

از مهم ترین مشکلات صادرات میوه و تره بار به دبی از سوی ایران بحث بسته بندی و شیوه ی حمل می باشد که اکثرا به صورت بسته بندی های کارتن موزی 20 کیلوگرمی و فله در لنج های باری به دبی حمل می شوند که باعث افت بار بالا و قیمت پایین اجناس می شوند.

 

قیمت میوه در امارات و دبی

بازار دبی و امارات یک بازار آزاد تجاری است و قیمت میوه در بازار دبی بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می شود. شیوه ی فروش مانند دیگر میادین میوه و تره بار به صورت حق العمل کاری می باشد و قیمت ها به صورت روزانه تعیین می شوند و بر اساس تقاضای بازار به تعادل می رسند. قیمت میوه در بازار دبی به صورت روزانه تغییر می کند و تاجران تره بار به وسیله رابطان خود در این بازار ها از قیمت های روزانه مطلع می شوند و نسبت به ارسال یا عدم ارسال یا نوع محصول تصمیم می گیرند.

 

مشکلات صادرات میوه و تره بار سال 1400

البته ناگفته نماند مشکلات زیرساختی از قبیل حمل و نقل هوایی و زمینی و دریایی خدمات بانکی اعتبارات اسنادی و خلاء تفاهمنامه های تعرفه ای بین دو دولت و همچنین عدم انسجام بين بنگاه های اقتصادی و تشکل های مرتبط به منظور حضور قوی و پررنگ در بازار روسیه از نقاط ضعف موجود می باشد.

یکی دیگر از موانع پیش رو در فضای کسب و کار در کشور عدم ثبات قوانین و دستورالعمل های موثر و بوژه عدم ثبات نرخ ارز میباشد که باعث گردیده یک شرکت نتواند یک برنامه راهبردی کوتاه مدت برای فعالیت های اقتصادی خود تدوین نماید و یا یک قرارداد کوتاه مدت با طرف خارجی عقد نماید.

با توجه به بالا رفتن نرخ ارز در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۶ عملا هیچ تاثیری حداقل در میزان صادرات میوه و تره بار نداشت چرا که پیک تولید و صادرات میوه و تره بار در فصل بهار و تابستان و اوایل پاییز می باشد با توجه به تجارب سنوات گذشته پس لرزه های این افزایش نرخ ارز در سال ۱۳۹۷ بدون شک اثرات مخرب خود را نشان خواهد داد.

پیشرفت توسعه و عملیات زیرساختی در هر کشور تورم زا است و باید این حقیقت را پذیرفت و مردم هر کشور باید هزینه آن را بپردازند که متاسفانه مردم ایران این هزینه ها را در سنوات قبل پرداخت نموده اند و عملا هیچ زیرساخت اقتصادی را در کشور شاهد نبوده اند.

 

منبع: باسکول

با رشد گردشگری و اقتصادی دبی تقاضا برای انواع میوه و تره بار روند افزایشی داشته و در این راه شرکت های ایرانی نیز مشغول فعالیت بوده اند.

آفکو | مرجع حمل و نقل بین المللی

 

امتیاز این نوشته

امتیاز

امتیاز

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا