صادرات و واردات
موضوعات داغ

صادرات نبات و آبنبات

صادرات و واردات

صادرات آبنبات و نبات

 

صادرات انواع آبنبات درجه یک ایرانی به کشورهای همسایه را شرکتهای متفاوتی انجام می دهند.

صادرات آبنبات به کشورهای حوزه خلیج فارس:

صادرات نبات و آبنبات 6 | آفکو

صادرات آبنبات به کشورهای حوزه خلیج فارس یکی از مقصدهای اصلی صادرکنندگان آبنبات می باشد.

در زمینه ارسال آبنبات چند مسئله را صادرکنندگان در نظر می گیرند:

  1. استاندارد های بهداشتی
  2. تنوع بالای شکل و طعم در تولید
  3. بسته بندی های شکیل و مناسب
  4. متغییر بودن وزن هر بسته
  5. متناسب بودن نرخ ارائه شده

 

بزرگترین خریدار خارجی آبنبات ایران:

آبنبات تولید شده در ایران به دیگر کشورهای همسایه همچون افغانستان، ترکیه، روسیه و ارمنستان صادر می شود. مراکز عمده ی تولید آبنبات صادراتی در شهرهای بجنورد، همدان مشهد و .. می باشد.

عوامل تاثیر گذار بر کیفیت آبنبات صادراتی

کیفیت آبنبات های صادراتی همواره یکی از بحث های عمده بوده است. در این حوزه، تنها شرکت هایی می توانند محصولات خود را در بازارهای جهانی به بهترین وجه ممکن عرضه کنند که یک شیرینی مرغوب را ارائه نمایند. اما چه عواملی تأثیر گذار بر کیفیت آبنبات ها می باشند؟ به چند نمونه در زیر اشاره کرده ایم:

صادرات نبات و آبنبات 7 | آفکو
  • طبیعی بودن اسانس هایی که در آن به کار برده می شود.
  • این که طی مراحل تولید آن به موارد بهداشتی توجه شود.
  • تمیز بودن و این که هیچ گونه لکه و یا سیاهی ای در آن دیده نشود.
  • استفاده از مواد اولیه گیاهی و مرغوب نیز مهم است.
  • و سایر موارد

اگر صادر کننده نتواند محصول باکفیتی را ارسال کند، طبعاً خریدار آبنبات ایرانی دیگر سراغ این محصول نمی رود و این گونه است که صادراتی هم صورت نخواهد گرفت.

روی هم رفته، آنچه باعث می شود تا آبنبات های بهتر عرضه شوند و رضایت خاطر مشتریان را نیز جلب کنند، مرغوبیت بالای آن است.

از بازارهای اصفهان، می توان به راحتی خرید آبنبات صادراتی بیرجند را انجام داد. در مرکز استان خراسان جنوبی، کارگاه های مختلفی را می توان یافت که در طعم ها و انواع گوناگونی محصولاتی از این دست را می سازند و عرضه می دارند. شهرت این آبنبات های این شهر آن قدر همه گیر است که در جاهای مختلف کشورمان می توان آن را پیدا کرد.

در هر صورت، یکی از انواع خوب و مرغوب محصولات بیرجند، شکر پنیر می باشد. این آبنبات را تولیدی ها با ترکیب آب و شکر می سازند که پس از جوش دادن و به قوام رسیدن شهد به دست آمده آن را دو نفر به شکل ممتد می کشند و بر روی سنگ های مخصوصی پهن می کنند. این کار تا زمان ادامه می یابد که رنگ خمیر به سفیدی گراید.

بعد از این مرحله آن را با با قیچی ها و دستگاه های مخصوصی به اشکال هندسی متفاوتی در می آورند. نوع رس کرده این آبنبات را در آردهایی قرار می دهند که به آن اسانس ها مختلفی هم اضافه شد است.

صادرات نبات

صادرات نبات به کشورهای اروپا از ایران در شرایطی در جریان خواهد بود که کیفیت نبات تولید شده در حد استاندارد باشد و بهداشت تولید رعایت گردد.
اروپا بازار مصرف نبات است که تاجران ایرانی در زمینه صادرات انواع نبات به مقصد آن فعالیت می کنند.
انواع نبات با بهترین کیفیت در کارخانه های ایران تولید می شود و درصورت نیاز، مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد تا از کیفیت و خواص درمانی آن اطمینان حاصل گردد، سپس محصول را بسته بندی و صادر خواهند نمود.

صنعت تولید نبات، صادرات این محصول را تحت تاثیر قرار داده و بر رونق یا افت آن تاثیر می گذارد. رعایت استانداردها و نکات بهداشتی در تولید نبات، اولویت اصلی تولید کننده و صادرکننده انواع نبات می باشد.
تولید کننده در تلاش است که کیفیت نبات تولیدی را ثابت نگه دارد و تنوع انواع آن را گسترش دهد، در نتیجه صادرات نبات افزایش پیدا خواهد کرد و نارضایتی از بین می رود.

نبات (Rock candy) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره ۱۷۰۱ شناخته می شود.

 

آمار صادرات نبات

رقم کل صادرات: ۱۹,۳۴۸,۲۶۹,۰۰۰ دلار

میزان رشد پنج ساله ارزش هر واحد: ۴- درصد

میزان رشد یکساله ارزش هر واحد: ۶- درصد

میانگین فاصله از کشور وارد کننده: ۵,۲۲۷ KM

 

آمار واردات نبات

رقم کل واردات: ۲۰,۴۰۰,۱۳۱,۰۰۰ دلار

میزان رشد پنج ساله ارزش هر واحد: ۴- درصد

میزان رشد یکساله ارزش هر واحد: ۶- درصد

میانگین فاصله از کشور صادر کننده: ۵,۴۸۰ KM

 

بزرگترین صادرکننده نبات در دنیا برزیل با در دست داشتن ۲۷ درصد از سهم بازار جهانی است. در رتبه های بعدی تایلند با ۱۵ درصد، هند ۹ درصد، فرانسه ۵ درصد و گواتمالا با ۳ درصد سهم صادرات نبات در دنیا قرار دارند.

در مقابل کشور آمریکا با ۸ درصد از سهم واردات این محصول بیشترین واردات را دارد. چین و اندونزی در رتبه های بعدی قرار دارند.

ایران تا شعاع ۴ هزار کیلومتری توانایی ارسال بار به بیش از ۴۰ کشور جهان را دارد.

مسئله دیگری که در صادرات نبات باکیفیت شرط محسوب می شود، نوع بسته بندی آن است. بسته بندی نبات باید به گونه ای باشد که نه تنها استاندارد بوده و در طولانی مدت بتواند نبات را به شکل اولیه حفظ کند، بلکه باید دارای ظاهری زیبا هم باشد. زیرا می دانید که نوع بسته بندی و طراحی که در ساخت آن به کار گرفته شده است، باید به گونه ای باشد که خریدار را به خود جذب کرده و محصول در بازار به خوبی به فروش برسد. نبات صادراتی نوعی نبات درجه یک در بازار به شمار می رود و حتی افراد ایرانی هم می توانند با پرداخت هزینه بیشتر در ازای کیفیت بالای نبات، نوع بسته بندی و مواردی از این قبیل، نبات صادراتی را از بازار داخلی ایران خریداری کنند.

ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با عراق دارد.

بازار مراکش بیشترین ظرفیت تقاضا را برای کالای ذکر شده دارد.

مراکش بیشترین تفاوت بین پتانسیل صادرات و صادرات واقعی را از نظر ارزش نشان می دهد، ظرفیت باقیمانده صادرات به ارزش ۷٫۰ میلیون دلار است.

 

بزرگترین صادرکننده نبات در دنیا برزیل با در دست داشتن ۲۷ درصد از سهم بازار جهانی است.

آفکو | مرجع حمل و نقل بین المللی

 

امتیاز این نوشته

امتیاز

امتیاز

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا