محصولات در حمل و نقل
موضوعات داغ

 مراحل صادرات عسل

محصولات صادراتی و وارداتی

 مراحل صادرات عسل

 

سهم صادرات عسل با کد تعرفه ۰۴۰۹۰۰۰ در بازار جهانی بیش از دو میلیارد دلار است. که بزرگترین کشورهای صادر کننده آن چین، نیوزلند، آرژانتین، آلمان و مکزیک هستند. میزان رشد صادرات عسل در ۵ سال اخیر بیش از ۳ درصد رشد را نشان می دهد. تولید کنندگان این محصول با بکارگیری اصول بازاریابی و بسته بندی توانسته اند محصولات خود را به بازار های بین المللی  صادر کنند.

برای صادرات یک کالا از جمله عسل به دیگر کشورها قوانین و مقرارت زیادی وجود دارد اما قبل از شروع کار باید دانش خود را در زمینه صادرات و تجارت ارتقا دهید. در واقع برای اینکه در امر صادرات موفق باشید و با کم ترین ریسک ممکن کار خود را شروع کنید بایستی ابتدا قوانین و اصول کار را بدانید.

 مراحل صادرات عسل 10 | آفکو

شما قبل از اینکه فعالیت خود را در حوزه صادرات عسل شروع نمایید بایستی از ابتدا همه جوانب کار را در نظر بگیرید و آگاهی لازم را در زمینه بازاریابی، استانداردهای لازم جهت صادرات محصول، امور گمرکی و ترخیص کالا و مقررات، اصول و چهارچوب حقوقی قراردادهای بین المللی بازرگانی به دست آورید.

عسل را هم می توان با بسته بندی و یا به صورت فله ای صادر کرد. همچنین برای صادرات باید کارت بازرگانی داشته باشید تا بتوانید در این عرصه فعالیت خود را آغاز نمایید. برای صادرات عسل باید مقصد مشخص شود چون هر کشوری قوانین و استانداردهای خاص خودش را دارا می باشد.

از جمله مهم ترین مراحل انجام یک صادرات موفق به خصوص در زمینه صادرات عسل، می توان به موارد ذیل اشاره داشت:

 

بازاریابی:

بازاریابی اولین و مهم ترین قدم در انجام صادرات است. بازاریابی یعنی شناخت بازارهای خارجی و راه های نفوذ به آن و همچنین شناسائی کالاهای رقیب و کیفیت و قیمت آنها در بازار و استفاده از روش های تبلیغاتی برای معرفی کالا، نقش مهمی در موفقیت صادرات دارد.

 

 مراحل صادرات عسل 11 | آفکو
صدور پیش فاکتور:

صادر کننده باید پروفرما یا پیش فاکتور را که حاوی مشخصات کالا، قیمت ها و فروشنده آن را برای خریدار ارسال کند.

 

تهیه و بسته بندی کالا:

 

صادر کننده باید در این مرحله کالا را تهیه و طبق قرارداد بسته بندی نماید

تعین ارزش گمرک

کسب مجوز صدور کالا

حمل کالا به گمرک

عقد قرارداد حمل و بیمه کالا

دریافت گواهی بازرسی کالا

صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا

ارسال کالا

 مراحل صادرات عسل 12 | آفکو

صادرات عسل ایرانی

بدون شک می توان ادعا کرد که کشور ایران، از نظر شرایط محیطی و اقلیمی و دارا بودن انواع پوشش گیاهی بکر در مراتع و دامنه کوهستان های اکثر استان ها، جز غنی ترین مناطق دنیا نام داشته و یکی از پایگاه های تولید عسل مرغوب می تواند لقب بگیرد.

از آنجایی که عسل طبیعی که ماده ای دیر فاسد بوده؛ امر حمل و نقل و صادراتش، امری آسان بوده و امروزه تولیدکنندگان معتبر در کشور ما، در استان هایی چون لرستان، کردستان، همدان و خوزستان، شرایط ویژه ی صادرات انواع عسل ایرانی را دارا هستند.

 

صادرات عسل ایران به کدام کشورها انجام می شود؟

بسیاری از کشورهای جهان، متقاضی خرید انواع عسل صادراتی ایران هستند. شهرهای مختلف ایران از جمله آذربایجان شرقی، اردبیل، شهر خلخال و سایر شهرهای کوهستانی، مرغوبترین عسل صادراتی را تولید می‌کنند. شرکت صادرات عسل به طور مستقیم با زنبورداران در ارتباط است و به این ترتیب مطابق با نیاز مشتریان خارجی، حجم مشخصی از عسل را صادر می کند.

عسل، یکی از محبوب ترین خوراکی ها در جهان است که به تنهایی برای صبحانه مصرف می شود. بسیاری از کشورهای جهان به دنبال ثبت سفارش خرید عسل صادراتی ایران هستند. حجم مشخصی از عسل ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عراق، قطر، کویت، امارات، عمان و بحرین صادر می شود. سایر کشورها نظیر ترکیه، روسیه، افغانستان، آذربایجان، مالزی و همچنین کشور آلمان در اروپا، جزو کشورهای پر تقاضا برای واردات عسل ایرانی هستند.

عسل صادراتی به صورت فله ای و هم به صورت بسته بندی ها در شیشه های بطری های زیبا انجام می شود. خرید عسل صادراتی ایران با توجه به کیفیت، نحوه بسته بندی و تغییرات قیمت ارز متفاوت است. همچنین نوع عسل تولید شده در صادرات تاثیر دارد. در حال حاضر، عسل ارگانیک، عسل کوهی و عسل چهل گیاه جزو پرفروش ترین محصولات هستند.

برخی از انواع عسل نظیر عسل آویشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل طبیعی، عسل اقاقیا، عسل رازیانه، عسل کُنار، عسل وحشی و عسل مانوکا جزو انواع عسل صادراتی خاص هستند که هر کدام بازار مخصوص به خود را دارند. طعم و مزه هر یک از این انواع عسل منحصر به فرد است و شما می توانید از طریق بو، رنگ و مزه به راحتی آنها را تشخیص دهید.

 

فساد ناپذیری عسل، عامل مهم سود صادرات عسل !

یکی دیگر از مزایایی که صادرات عسل را با استقبال بی نظیری رو به رو کرده ، فساد ناپذیری عسل صادراتی است. تنها خوراکی که می توان گفت تاریخ انقضا ندارد عسل است. عسل طبیعی و ارگانیک در صورتی که در هوا سرد نگهداری شود رس می بندد اما این به معنا فساد این محصول نیست؛ بنابراین با توجه به قابلیت نگهداری طولانی این محصول، سود صادرات عسل بسیار بالا برآورد می شود.

 

عسل صادراتی ، محصولی با حاشیه سود بالا

عسل صادراتی انواع مختلفی دارد که در دشت های پر گل ایران تولید و به کشورهای مختلف صادر می شود. بیشترین عسلی که از ایران به کشورهای مختلف صادر می شود عسل های گون، مرکبات و عسلی موسوم به چهل گیاه است. در صورتی که عسلی که تولید می شود طبیعی باشد، سود صارات عسل میزان بالایی تخمین زده می شود.

 

رشد روز افزون سود صادرات عسل

نکته ای که در خصوص صادرات عسل باید به آن دقت کرد، اصالت و طبیعی بودن آن است. در صورتی که عسل صادراتی از کیفیت لازم برخوردار باشد می توان به سود رسان بودن تجارت آن امیدوار بود. سود صادرات عسل در ۵ سال اخیر رشد سه درصدی داشته که این آمار نشان دهنده رشد و سود آوری روز افزونی این محصول است.

بنابراین یکی از کسب و کارهایی که می توان به آینده آن امیدوار بود، صادرات عسل است. ایران پتانسیل طبیعی بالایی برای تولید عسل صادراتی دارد. تجار موفق ابتدا بازارهای بین المللی را بررسی کرده و سپس به آن وارد می شوند تا بتوانند سود خوبی کسب کنند.

 مراحل صادرات عسل 13 | آفکو

 

نکات مهم در بسته بندی عسل صادراتی

در قسمت قبل درباره مهمترین نکات در صادرات  این محصول صحبت کردیم. یکی از این موارد توجه به بسته بندی انواع عسل است. می توان گفت بسته بندی، نقش بسزایی در استقبال مشتریان خارجی از این محصول دارد. انواع عسل صادراتی در استان های لرستان، کردستان، همدان و اردبیل تولید می شوند. برخی از مراتع در سایر شهرها هم عسل های مرغوب تولید می‌کنند.

اگر زنبورداران یا یک شرکت صادرات عسل زیباترین بسته بندی ها را برای محصولات در نظر بگیرند، به طور قطع می توان گفت در جذب مشتری بسیار موثر است.

بسته بندی عسل صادراتی در ظروف پلاستیکی و شیشه ای انجام می گیرد. شکل این ظرف ها می تواند شکل معمولی یک ظرف شیشه‌ای عسل باشد یا حتی می‌تواند به صورت خلاقانه طراحی شده باشد. آنچه مسلم است اینکه تمام بسته بندی ها باید حاوی برچسب استاندارد باشند و درب ظرف به صورت کاملاً محکم بسته شود.

انواع ظروف مخصوص بسته بندی عسل صادراتی از نظر شکل، ابعاد، اندازه و حجم با یکدیگر متفاوت هستند. برخی از شرکت هایی که در حوزه تولید ظروف مخصوص عسل فعالیت می کنند، ظروفی را تولید می‌کنند که به شکل کندوی زنبور عسل به حالت شش ضلعی می باشد.

برخی دیگر، ظروف استوانه‌ای با ارتفاع کوتاه یا بلند را طراحی می کنند. برای عسل صادراتی معمولاً این ظروف در داخل یک کاور محافظ که می تواند یک جعبه مقوایی محکم باشد، قرار می گیرد.

هرچه بتوان طرح های زیباتر و خلاقانه تر برای ظروف عسل صادراتی ارائه داد، اعتبار شرکت صادرات عسل نزد مشتری خارجی بیشتر می شود. اگر در کنار این طراحی جذاب، کیفیت عسل فوق العاده بالا باشد، این به معنای موفقیت حتمی در جذب مشتری خارجی و همکاری دائمی با آنها خواهد بود.

 

منبع: باسکول / بازرگانی فردوسی

عسل صادراتی انواع مختلفی دارد که در دشت های پر گل ایران تولید و به کشورهای مختلف صادر می شود.

آفکو | مرجع حمل و نقل بین المللی

 

امتیاز این نوشته

امتیاز

امتیاز

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا